Menang Gold Bar Dengan Mudah Dari CMASA

Assalamualaikum.

Hi korang! Kaklong nak share something yang best & baik tau..

Musim PKP yang masih melanda sekarang ni korang boleh join contest yang CMASA buat ni. Apa yang menariknya korang boleh menang GOLD BAR!. GOLD BAR ok? Takkan tak nak kan? Bukan senang orang nak offer GOLD BAR macam tu..

So nak tahu macam mana nak dapat?



CMASA -- APA TU?

CMASA ini adalah salah satu platform beli-belah online yang seperti yang selalu digunapakai untuk shopping online tapi CMASA ini diperkenalkan oleh Yayasan Pembangunan Ekonomi Islam Malaysia (YaPEIM) bagi menyediakan kemudahan pasaran atas talian kepada pihak-pihak yang berminat terutamanya ahli Kelab Maya Sahabat Ar-Rahnu YaPEIM (CMASA). Peniaga-peniaga dalam CMASA ini terdiri daripada peniaga tempatan. 

Pelbagai barangan yang boleh didapati di sini. Contohnya, barang masakan, barang penjagaan kulit, barangan kesihatan dan pelbagai jenis barangan kegunaan harian yang lain. Inilah masanya untuk kita sama-sama support barangan dan peniaga tempatan.



CARA SENANG MENANG GOLD BAR

Untuk menang gold bar ni senang je, korang hanya perlu buat tiga LANGKAH MUDAH ni :

LANGKAH 1 :

Beli minimum 1 produk dari website e-commerce CMASA di https://cmasa.my/ . Tak kisah produk apa sekalipun yang korang beli, korang layak untuk memenangi hadiah EMAS PERCUMA ini.

LANGKAH 2 :

Sila simpan resit pembelian online korang daripada website e-commerce cmasa.my tersebut, dan SILA PRIVATE MESSAGE CMASA di FB Page rasmi di CMASA serta upload dan kemukakan resit pembelian itu sebagai pengesahan.

LANGKAH 3 :

Selepas korang menjalankan dua langkah di atas, sila buat satu posting secara public di Facebook profile korang dengan ayat yang bermula "SAYA SUKA CMASA.MY KERANA............" (sila lengkapkan ayat di atas mengikut pengalaman dan kreativiti korang sendiri) beserta dengan gambar korang secara kreatif di posting korang tu. Sila sertakan bersama #cmasa bersama dalam posting korang untuk memudahkan team CMASA menemui posting korang secara public.



BAGAIMANA CMASA MEMILIH PEMENANG?

CMASA akan memilih 6 orang yang mempunyai :

LIKE
KOMEN
SHARE 

paling tinggi dalam posting korang untuk CMASA hadiahkan EMAS SECARA PERCUMA terus kepada korang! Wow!

HADIAH LAIN
Selain daripada itu, jika korang tidak tersenarai di dalam 6 tertinggi ini, jangan bimbang, CMASA ada menyediakan 10 hadiah saguhati untuk korang! Yeay!

Jumlah hadiah yang akan CMASA berikan terus kepada korang adalah sebanyak 16 hadiah! 

Tarikh tutup pencarian kami ini adalah sehingga 30 JUN 2020. Sekiranya terdapat sebarang soalan atau kemusykilan, boleh komen di ruang komen bawah ataupun mesej terus ke FB Page kami CMASA.
Jangan tunggu lama-lama ye...Siapa cepat dia dapat


TARIKH TUTUP

Tarikh tutup contest ni 30 Jun 2020. So cepat-cepat join ok? Jangan tunggu lagi dah. Korang ada enam hari je lagi ni. Jom jom!

Kalau korang nak dapatkan maklumat lanjut korang boleh check out website CMASA or boleh pergi ke page FB CMASA.

************************************

Terima kasih sudi baca! Love korang!


Ceritera,
Sue Sopian

No comments:

Post a Comment