Fasha Sandha Duta Baru InnerShine - "Cantik Semulajadi"

Assalamualaikum. Hi korang!

Siapa yang tak kenal dengan Innershine daripada BRAND'S. Mesti korang ingat lagi tagline yang popular daripada Innershine iaitu "Cantik Dari Dalaman" kan?
Baru-baru ini Innershine telah mengumumkan mereka kini bersama dengan duta jenama baharu, Fasha Sandha.

Walaupun amalan kecantikan termasuk penjagaan kulit dan penggunaan make up merupakan kaedah yang efektif untuk meningkatkan penampilan diri, namun, kecantikan semulajadi boleh dikekalkan sekiranya diri dijaga dengan pengambilan nutrien yang betul. Dengan itu tema "Cantik Semulajadi" yang diperkenalkan oleh Innershine menepati ciri-ciri duta baru mereka iaitu Fasha Sandha.

InnerShine® Brand Ambassador, Fasha Sandha

(L-R) Lam Hui Min, Senior Brand Manager, BRAND’S Suntory; InnerShine® Brand Ambassador, Fasha Sandha; Foo Hwei Jiek, Head of Trading, Watsons Malaysia and Eric Wong, Senior Marketing Manager, Watsons Malaysia

Alhamdulillah, murah rezeki pengantin baru ini apabila BRAND'S Suntory (Malaysia) Sdn Bhd memperkenalkan Fasha Sandha sebagai duta jenama yang baharu untuk rangkaian Innershine Pati Prun dan Innershine Pati Beri. Tapi Fasha bukan sahaja menjadi duta kepada produk kecantikan ini malah, drama 14 episod yang dibintangi Fasha, Patah Sayap Bertongkat Paruh turut mendapat tajaan pihak Innershine. Korang boleh tonton drama ini tu Astro Ria bermula 3 April 2019. Tahniah Fasha! 

Innershine Pati Prun dan Innershine Pati Beri merupakan suplemen berkhasiat 100% berasaskan buah-buahan dalam botol yang mudah dimunim dan dihadam oleh tubuh badan.


Pencarian Wajah #InnerShine® Cantik SemulaJadi Kembali

InnerShine® kembali dengan pertandingan Pencarian Wajah #InnerShine® CantikSemulaJadi2019, berlangsung dari 5 Mac hingga 14 April 2019, dengan kerjasama eksklusif bersama Watsons. Sempena peraduan ini, seramai 30 orang pelanggan Watsons berpeluang memenangi wang tunai bernilai RM300 dan produk InnerShine® bernilai RM100. Daripada jumlah tersebut, lima pemenang akan diumumkan pada setiap minggu melalui laman Facebook dan Instagram. Bagi menyertai pertandingan tersebut, para pelanggan hanya perlu membeli pek 12 botol produk InnerShine® di mana-mana rangkaian Watsons di seluruh negara atau dari laman web Watsons. Mereka kemudian perlu mengambil gambar kreatif mengenai rejim penjagaan kulit masing-masing sambil memaparkan InnerShine® dan memuat naik gambar berkenaan ke laman Instagram bersertakan kapsyen kreatif serta tanda pagar  #InnerShineCantikSemulaJadi2019.  

Kesemua peserta perlu menyimpan resit pembelian mereka memandangkan para pemenang bertuah perlu menyerahkan resit tersebut sebagai pengesahan. Untuk mengetahui terma-terma dan syarat serta maklumat lanjut mengenai peraduan Pencarian Wajah #InnerShine®CantikSemulaJadi2019, sila layari laman web 


Tampil Lebih Berseri dengan Innershine Pati Prun

InnerShine® Pati Prun berkesan terhadap sistem penghadaman anda, membersihkan bahagian dalaman tubuh dengan keserian wajah yang dapat dilihat dalam tempoh 12 hari. Gabungan pati buah prun dan Vitamin E meningkatkan keupayaan perlindungan kulit anda daripada radikal-radikal bebas yang terdapat di persekitaran, seterusnya memberikan kulit yang lebih sihat dan berseri. Suplemen berkhasiat 100% berasaskan buah-buahan ini juga kaya dengan serat buah prun dan maltodekstrin - sejenis serat boleh larut yang menggalakkan pergerakan usus yang baik dan membantu menyingkirkan toksin-toksin yang tidak diperlukan di dalam tubuh. 


InnerShine® Pati Beri merupakan pati diperkuat dengan kandungan Vitamin A, C & E serta Zink. Vitamin C dan Vitamin E membantu melindungi sel daripada tekanan oksidatif. Sebagai tambahan, pati berkenaan juga mengandungi nutrien-nutrien daripada tujuh beri premium yang kaya dengan antioksida - blueberries, blackcurrants, cranberries, chokeberries, strawberries, acai berries dan elderberries. Antioksida itu membantu melindungi kulit anda daripada kerosakan UV dan kesan keseluruhan daripada nutrien-nutrien terlibat memastikan kulit anda licin dan kekal berseri serta kelihatan lebih muda. 

Pada tahun 2019, InnerShine® menekankan manfaat Pati Prun dan Pati Beri bagi membantu mencapai kecantikan dalaman menerusi penganjuran kempen Shine Dari Dalaman.


Innershine Pati Prun dan Pati Beri


No comments:

Post a Comment