Tukar Baju Blog

Assalamualaikum.

Hi Readers!

Nampak tak Sue dah ubah wajah blog suesopian[dot]com ni... 

Amacam?

Ni baru la sedap mata Sue memandang. Kemas, teratur, simple, tak berat dan yang paling penting mesra SEO.

Terima kasih Nurul Syahirah sebab melayan kehendak Sue ni walaupun masa tu tengah-tengah malam pi contact dia.. Maaf ya. Bila hati dah terdetik nak ubah blog dan terberkenan dengan cara design dia, memang takkan tunggu sampai esok. Dan dan tu juga capai phone whatsapp dia walaupun dah tengah malam.. hihi..

Finally tak sampai seminggu, dah siap...


Header simple. Yeay!

Thanks a lot Nurul sebab melayan kerenah Sue ya..

Nak tempah editing blog dengan Nurul boleh ke blog dia ya --> http://www.syahirahvaliant.com
Kalau nak baca entri dia pun boleh.. Ada tips, review dan macam-macam lagi.

Sekali lagi, terima kasih Nurul!

Waasalam.


4 comments:

  1. wahh. cntik akakkkk.. lg smngat la nk berblogging..

    ReplyDelete
  2. Cantik.. dan ada ciri ciri feminin

    ReplyDelete
  3. hehehe.. sama-sama sis sue.. hope ok la ye design Nurul ni walaupun tak seberapa :D

    ReplyDelete