Potluck Farewell Untuk Rakan Sekerja

Assalamualaikum.

Jumaat yang barakah. Alhamdulillah.
Masih lagi dipanjangkan umur hari ini untuk melihat segala kebesaran Tuhan, masih dipinjamkan nyawa untuk merasai nikmat kehidupan dan juga masih bernafas untuk melangkah liku-liku kehidupan.

Setiap yang bernyawa pasti akan pergi jua
Setiap yang bertemu pasti disusuli dengan perpisahan.

Hari ini team PM Public Sector - FPT buat potluck farewell untuk Faisal a.k.a. Achik. Sue memang lupa habis pasal potluck ni. So memang datang melenggang je la membawa perut kosong. Lagipun memang team FPT nak jemput kami je untuk jamuan makan-makan ni.

Thanks ya korang jemput dan jamu kami makan kekenyangan sampai ke malam. Siap bawa balik tapau untuk makan malam. Oppsss..





Mesti tertanya-tanya kan mana satu Achik ni? Mana satu orang yang diraikan ni?

Tadaaaaaa...



Selamat jalan Achik. Semoga berjaya di tempat baru dan jangan lupakan kami team PM di sini ya...

Achik ni banyak bantu Sue sepanjang karier Sue sebagai seorang PM di TM Government. Sehingga kini masih sudi bantu jika Sue ada masalah dan dia banyak bagi idea macam mana cara untuk selesaikan. Yelah.. dia lagi lama jadi PM compare dengan Sue.. Thanks tau!

Hari ni last day dia di TM@Damansara. Next week dia dah melaporkan diri di tempat baru. Takde dah la dengar gosip dan gurauan dia dengan geng dia tu lagi lepas ni.. 

Good luck ya!
Moga kita dapat jumpa lagi di masa akan datang..


* follow my instagram for latest update : www.instagram.com/suesopian *

Menu hari ni memang macam-macam la..
Ada nasi impit, kuah kacang, rendang ayam, rendang daging, lemang jagung, nasi putih, asam rong, mee goreng, koktel, kek lapis sarawak, kuih bakar, biskut raya..

Nak meletup perut makan dari jam 12.00 tengahari sampai 3.00 petang. Haaa.. ni break yang paling lama la..


Thank you juga untuk semua penyumbang makanan potluck yang sedap-sedap belaka..

Wassalam.


p/s : gambar kredit kepada semua yang ada dalam gambar yang sudi share dengan Sue





2 comments:

  1. wahhh.. sakan makanan tu...

    psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #31.

    http://www.mialiana.com/2017/07/senarai-url-blog-31.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada malam ini. Gud luck.

    ReplyDelete