Sakit

Assalamualaikum.


Renungan..

Masa bujang, bila tengok kawan-kawan berkahwin, hati tertanya bagaimana hidup berkeluarga. Aku pun akan tiba juga gilirannya.

Bila tengok kawan-kawan berpindah, hati pun tertanya-tanya, bagaimana hidup ditempat baru. Akan tiba juga giliran aku.

Bila tengok kawan-kawan menamatkan perkhidmatan, hati aku pun tertanya-tanya bagaimana hidup selepas bersara, itu pun akan dilalui juga bila tiba gilirannya.

Dan sekarang bila dengar seorang demi seorang pergi tak kembali lagi aku pun tertanya-tanya, bagaimana hidup di alam sana. Cukupkah bekalan yang nak dibawa? Akan tiba juga giliran aku suatu hari nanti..

😭😭😭
.
.
.
.

Ok... Dah makan tengahari dan dah makan ubat, so nak tidur la..

Nak rest dan nak beauty sleep sebab esok dah nak jaga Mr. Akoy pula.. Sudah beberapa hari Sue demam selsema tapi hari ni baru ke klinik. Hari-hari sebelumnya gagah lagi panjat tangga office datang kerja. Tapi menggigil kesejukkan tak ingat. Sakit kepala. So hari ni ambil MC la ye.

*rest*

Wassalam.

No comments:

Post a Comment