Majlis Sarapan Pagi Bersama AdiPutra, Mira Filzah & Blogger

1 comment :
Assalamualaikum.


Alhamdulillah..
Sue berkesempatan untuk turut serta dalam Majlis Sarapan Pagi Bersama AdiPutra, Mira Filzah & Blogger yang telah dianjurkan oleh pihak Denaihati Network di Bangi Golf Resort tempohari. 

Majlis yang bermula seawal jam 8.00 pagi ini telah mendapat sambutan hangat di kalangan rakan blogger yang merupakan peminat tegar AdiPutra dan Mira Filzah dan tidak lupa juga para peminat AdiPutra (@adp1hotlovers) dan peminat Mira Filzah (@miracle.fc) juga turut memeriahkan majlis ini.

Even drama bersiri Cinta Si Wedding Planner ini telah berlalu namun kedua-dua pelakon utamanya masih lagi hangat diperkatakan di kalangan peminat mereka berdua. 


Pertama kali rasanya Denaihati Network menganjurkan majlis sebegini dan di awal pagi begini. Mesti AdiPutra dan Mira Filzah pun gigih bangun pagi-pagi untuk tidak menghampakan peminatnya sepertimana peminat-peminat mereka datang awal-awal pagi ke Bangi Golf Resort kan. ^___^

AdiPutra dan Mira Filzah pun kata ini majlis sarapan pagi pertama untuk mereka. Belum pernah lagi rasanya dipanggil untuk majlis sarapan pagi. Kalau majlis makan tengahari atau makan malam tu biasa la, kata mereka. Haaaaa.. special kan? Pagi-pagi lagi dah berjumpa dengan artis dan rakan-rakan blogger yang lain. Bukan selalu.. ^__^

Walaupun drama Cinta Si Wedding Planner tersebut meletup dan viral, AdiPutra dan Mira Filzah ini tidaklah sombong dan meninggi diri apabila bertemu dengan peminatnya.

* kredit : Denaihati & CVS Production *

Selain daripada makan-makan, ada juga sesi beramah mesra bersama dengan AdiPutra dan Mira Filzah. Baru tahu, rupa-rupanya Adi Putra ini ada business lain selain daripada belakon. Beliau telah memberitahu bahawa beliau menguruskan business pakej umrah daripada syarikat miliknya sendiri. Pada masa yang sama, AdiPutra telah mengumumkan pakej Umrah bersama beliau yang akan diadakan pada tahun ini. 



Dalam majlis itu pihak penganjur juga telah membuat supprise kepada AdiPutra sempena dengan sambutan ulang tahun kelahiran beliau. Wow! Sedap okeh! Kek ini ditaja oleh Pav’s Lover Bakery.



Tapi sayangnya Mira Filzah hanya bersama kami sekejap je. Beliau ada komitmen lain, so tak dapat la nak bergambar berdua sebab Sue pun tak sempat nak berebut dengan orang lain. -__-" Tapi agak terkejut juga bila Sue diumumkan dapat cabutan bertuah daripada Mira Filzah. Alhamdulillah... dapat shawl dari Mira. Suka sangat!!! Terima kasih Mira! ^___^


Tapi sempat juga bergambar beramai-ramai pada hari tersebut bersama dengan rakan blogger yang lain. Kalau dah namanya berjumpa rakan-rakan blogger, for sure bergambar aje kan! ^__^


 * kredit : Denaihati & CVS Production *

* kredit : Denaihati & CVS Production *

Jutaan terima kasih diucapkan kepada penaja pada hari tersebut iaitu Jemaah Bisnis Denaihati, EvoWang.com, CVS Production, AbangEnsem.com, Pav’s Lover Bakery dan Sohaini Cookies. Kami juga dapat goodies special daripada semua penaja. Ribuan terima kasih dirakamkan kepada AdiPutra dan Mira Filzah kerana sudi meluangkan masa bersama kami walaupun mereka sibuk dengan jadual masing-masing. Moga berjumpa lagi di lain waktu. 



Till then, salam sayang,
-Sue Sopian-

1 comment :

  1. adi putra ni memang tak berubah wajah dia dari dulu

    ReplyDelete