Stay Rumah Parents

Assalamualaikum. Cinta.

Sudah 3 hari Sue stay rumah parents Sue.. Mr. Akoy tiada di sisi sampai esok.. Outstation 4 hari ke Bangi (dekat je kan.. hehe.. tapi Sue tak boleh stay seorang.. ramai yang risau anything happen kalau seorang diri kat rumah tu tiada siapa yang tahu..) Sue stay sampai Isnin la nampak gayanya.. Habis cuti baru balik.. Khamis & Jumaat Sue kerja dari rumah aje.. nasib baik rumah KKB ni ada Internet.. Mudah sikit nak buat kerja.

Alhamdulillah.. duduk sini rasanya boleh gemuk ni.. Tak ada la si nurse dan doktor bagi "syarahan free" nanti bila time check up. Dah beberapa bulan ni memang asyik merah je buku check up Sue tu.. berat menurun, HB low.. haihhhh..

Mana taknya.. Sue rasa since Sue bertukar ke kerja baru ni, stress yang melampau Sue hadapi.. Sampai sekarang belum hilang lagi.. -__-" Bila la rasa nak hilang stress ni.. Meroyan pulak la nanti kalau lama-lama macam ni.. Hari-hari dok meroyan dalam FB.. heh!

Stay di KKB memang 5 kali sehari la dijamu makan..

7.00 am - breakfast
10.00 am - minum pagi
1.00 or 2.00 pm - lunch
5.00 pm - minum petang
8.00 or 8.30 pm - makan malam

Haaaa.. siapa yang tak suka kalau dah makan aje kan..


Biskut lejen ni.. biskut lutut makan pagi-pagi cicah kopi panas sedapnya... ermmmm... 
Biskut ni Mama Sue beli kat Kuala Kangsar.. Yang ada jual area KKB ni tak sedap dan keras.. Import jauh ni.. Makan ni je pun dah rasa nikmatnya.. Alhamdulillah.. masih diberi kesempatan merasai nikmat makanan.. ^_^

Thanks a lot Mama.. Love you!

Wassalam.

No comments:

Post a Comment