Mencuci Rumah

Assalamualaikum. Cinta.

Semalam after berbuka puasa, Sue dan Mr. Akoy ke rumah baru yang bakal didiami oleh kami. Alhamdulillah.. akhirnya dah ada rumah sendiri. Tak sabar nak pindah masuk.. ^_^


Walaupun masih belum penuh penghuninya, namun dah ada yang dah pindah masuk. Sempat la Mr. Akoy berkenalan dengan beberapa orang jiran. Sue je tak jumpa lagi wife wife mereka ini.. Heh! Sue kan pemalu.. auwwwww.. kahkahkah..

Semalam kami baru start mencuci rumah.. Tapi tak habis lagi tu.. Rumput tak buang lagi, halaman tak bersih lagi.. Kat dalam pun stil berhabuk lagi walaupun dah cuci. Kena cuci lagi sekali ni.. Habuk simen kan.. hurmmmm..

Nak sambung cuci rumah hari ni.. So lambat la kami balik ke KKB jenguk Hadirah.. sobsobsob.. T__T

Ok la.. nak siap-siap ke rumah baru ni.. Next week nak pindah masuk dah.. Tapi barang kat rumah Setia Alam ni tak kemas habis lagi.. huwaaaaaaa.. *nangis tepi bucu katil*

Wassalam.

2 comments: