Hola March!

Assalamualaikum. Cinta.

Sekejapnya dah Mac.. Rasa macam baru je melangkah ke bulan Januari, tiba-tiba dah Mac.. eh! Banyak lagi tak prepare ni.. uhukkk..


Ada apa dengan Mac?

Birthday Hadirah bulan Mac ni.. Heeee.. Tapi tak buat la birthday party or kenduri doa selamat macam tahun lepas.. Bajet nya enggak ada dong! T_T uhukk.. Tahun ni pun tak buat la birthday Hadirah kat sekolah dia.. Kebetulan cuti sekolah pulak hari birthday dia tu.. So.. kita pi holiday je la ye on the hari birthday Hadirah tu.. hehehe.. Ke mana kita??? Well... we will see.. ^_^

See ya! Love you'll! Muahhh..

Wassalam.

1 comment: