200 Followers

Assalamualaikum. Cinta.

Terima kasih kepada semua followers blog SueSopian.com ni.. Terharu sangat. Bukannya apa.. Bukan senang sebenarnya nak orang follow blog kita ni.. Ini pun dikira bersyukur sangat sebab ada orang sudi jadi follower blog kita, ye tak? Terima kasih banyak-banyak..

Bila buat blog baru SueSopian.com ni memang la susah jugak mula-mula tu.. Ye la.. Orang tak kenal kan.. Macam mana nak follow.. ye tak.. Hehe.. Tapi lama-lama ok la.. Tapi still rasa sayang kat blog lama yang ada macam-macam coretan tu. Tapi dah hilang.. sobsobsob.. T__T

Hopefully blog ni tak hilang la ye lagi beberapa tahun.. ahaksss.. Kalau dah tak aktif nanti mungkin akan dihilangkan jugak.. Erk! Nanti la kita fikir ye tak.. Sekarang, kita fokus apa yang ada.. ^_^

Masa Sue start buat blog baru ni, memang dah niat, kalau cecah follower certain amount Sue akan buat review follower tersebut.. So.. follower ke-200 ni, Sue buat review untuk dia.. Siapakah dia?


Follower ke-200


Terima kasih sekali lagi kerana sudi follow blog ini. 

Siti Yang Menaip adalah owner kepada blog sitiyangmenaip.blogspot.com. Buat masa sekarang beliau sedang dalam proses mengubahsuai blog nya. So kalau masuk ke blog beliau ni, memang nampak agak messy sedikit. Entri pun semuanya dikembalikan kepada draft. Jangan marah dia tau.. Blog dia tengah under construction tu.. Hihi.. Sabar ye kawan-kawan.. 

So, Sue tak dapat la nak review banyak.. Actually dah lama sebenarnya Sue follow dia ni.. Tapi guna account google yang lama.. ^_^ Ni baru tukar guna google account yang baru.. hehe.. So jadi follower baru kat blog dia la pulak.. kih kih kih.. 

Bertabah ye Siti dalam mengubahsuai blog ni.. Harap-harap semuanya akan berjalan lancar ye.. ^_^

Lepas ni kita boleh jenguk blog Siti Yang Menaip ni okeh! Good luck Siti!

Next follower, inshaaAllah.. akan diumumkan bila sampai amount tu.. (kalau tak sampai, kita senyap senyap je la ek.. hik hik hik..)

Wassalam.

6 comments:

  1. Wah seronoknya dah ada ramai kawan blogger. Hehehe btw, salam perkenalan sis. Jemput singgah ke blog saya :)

    ReplyDelete
  2. sy pernah inactive guna satu email ni, sampai dah kena recycle dah sekarang. the worst thing is when, social networks yg log in guna email tu, dah takleh masuk dah T_T

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniah! Akk ni memang rajin update. Jeles! Ena ni selalu je malas nak update blog

    ReplyDelete
  4. Salam. Hee tahniah dh mcm retis ;)

    ReplyDelete
  5. huwaaa tula kan kita tukar2 email habis semua gone T.T
    kena edit balik pelan2.. thank you Sue..
    hehehe Sue pun jadi follower baru kan kan.. maluuuu titew kena review..

    kalau ada banyak masa terluang mmg cepatlah dapat selesaikan..
    slow slow la gamaknya..

    ReplyDelete