Teringin Prepaid ONEXOX!

Assalamualaikum. Cinta.

Selamat pagi!

Sue dah berjaya beli satu nombor prepaid! ONEXOX lagi tu.. Hoho.. Ni gara-gara mencari nombor baru dan telco baru la ni.. Tak tukar telco ye dari yang asal..tapi beli terus nombor baru. Bukannya apa.. Sue rasa Sue perlu ada satu lagi nombor prepaid. Senang sikit.. nanti phone kena barred, ada backup.. Hahaha.. 

Telco yang Sue guna sekarang Sue rasa ok je walaupun ramai yang complaint rasa kena tipu dengan charges yang dikenakan. Mungkin sebab pakej yang Sue ambil dulu dah lama tiada dalam pasaran sekarang, so memang rugi pun kalau ambil pakej yang ditawarkan sekarang ni..

Setelah diperkenalkan oleh JBT Rafidi dengan dealer ONEXOX Anarm Khairul, (dalam status facebook Sue) so beberapa minggu kemudian baru la Sue beli prepaid ONEXOX ni.. Tu pun sebab Sue nak bercuti dengan aman tanpa gangguan customers, TM staff, dan lain-lain.. Hahaha.. Sue nak off terus phone bila Sue bercuti nanti.. Tapi fb, blog masih boleh berhubung kan.. keh keh keh


Tawaran ONEXOX ni memang menarik tau.. Kerana apa? 

1. Tempoh Sah Kredit 28 Bulan
2. Kadar Panggilan Serendah 5 sen
3. Kadar SMS Serendah 2 Sen dan Ganjaran 1800 SMS Percuma
4. Internet Berkelajuan Tinggi Tanpa Terma “Pay Per Use”
5. 10 Nombor “Family & Rakan” Semua Rangkaian
6. Program “User Get User”
7. Jaminan Tiada Caj Tersembunyi
8. Harga Simkad Hanya RM10 dengan Kredit RM5 Tersedia

Kalau nak tahu penerangan lanjut tentang setiap sebab di atas, boleh ke blog Anarm Khairul DI SINI sebab dia ada beri penerangan yang lebih mendalam. Boleh jugak contact Anarm Khairul terus di nombor 011-3234 8216 (Call / SMS / WhatsApp / Telegram), atau boleh juga PM di Facebook. (Ehem..ehem.. mention la nama Sue kalau korang contact Anarm nak tukar ke ONEXOX after korang baca entri ni tau.. hahaha..)

Thanks Anarm.. banyak yang Anarm tolong explain pasal ONEXOX ni.. Data Internet yang Sue langgan pun belum habis lagi.. Sue ambil pakej data Internet 1.5G berharga RM29.90 je tau.. Masih ada lagi 1G++.. Jimat wooo.. 


Best!!

Nak prepaid ONEXOX jugak?? Laju laju pi cari Anarm okeh! ^__^

Wassalam.

1 comment:

  1. wah lagi alternatif baru bagus. lagi banyak lagi bersaing yang untung pengguna

    ReplyDelete