Sunset | Tanjung Harapan, Klang

Assalamualaikum. Cinta.

Masa cuti 1 Januari 2015 tu kan Sue ada cerita En. Along ajak keluar dating la kononnya.. Tak sangka pulak betul betul keluar. Jauh pulak tu.. Ingat jalan-jalan kat tasik tak jauh dari rumah tu.. Hehe..

But hujan lebat dari rumah kami mulanya.. So tukar la plan nak jumpa En. Fariz je la kat rumah dia di Pulau Indah.. On the way ke Pulau Indah tu makin lama makin tak hujan. Tengok langit still cerah lagi. So balik ke plan asal nak ke Tanjung Harapan. Lagipun bukan jauh sangat kan..

Dah tu menggedik la nak dok kat tepi laut.. ecececeh.. Nak tengok sunset la kononnya..


Abaikan model tak lawo ni.. hahaha.. malu tau dok posing depan depan orang ramai tengah bersiar-siar kat sini.. Siap ada yang buat BBQ lagi tu kat tepi laut ni.. ceh! potong betul la..



Splendid Muslimah
Jubah Sequin Dress (free shawl)
Intagram : @splendidmuslimah
SMS/WhatsApp/Telephone : 0149321009
Email : ummikalsum_abdullah@yahoo.com



Tak nampak sangat matahari tenggelam.. Langit gelap agaknya.. -__-"

After lepak sekejap kat sini terus ke rumah En. Fariz... main-main dengan anak bulus diaorang.. kuikuikui.. rasa macam nak bela la seekor anak bulus.. comel comel semuanya.. Well.. we will see..

Wassalam.

3 comments:

  1. cantik gambar atas sekali...boleh buat cover novel ombak rindu..hehe

    ReplyDelete
  2. done follow blog anda ya..jengok blog Etuza ya

    ReplyDelete