Riadah Hujung Minggu 1701

Assalamualaikum. Cinta.

Riadah hujung minggu lepas.
Spending time with Hadirah.
Hujung minggu je la nak manjakan dia.. Rindu pulak kat dia ni.. huhu..











Erk.. rindu budak kecik ni.. Rindu telatah dia..

Sekarang ni Teacher Noor kena dukung dia after ambil dia dari Onie depan sekolah.. Mana taknya.. Dia boleh pulak hari-hari menangis bila sampai sekolah.. huhu.. Mengada tau.. Kesian Teacher Noor dia.. Dia takut dengan teacher lain.. Dengan Teacher Noor je dia ok. After sekolah ok pulak.. Cuma nak masuk sekolah pagi pagi tu je yang payah.. hurmmmm.. macam-macam akai dia..

Hopefully lama-lama dia ok. Tak menangis nak ke sekolah..

Wassalam
posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. in shaa Allah.. lama-laam nanti dia akan ok.. :)

    ReplyDelete
  2. Alololo kesiannya dia. Hope lama lama nanti dia akan okay. Tak biasa lagi. Apapun, comel sungguh dengan pakai baju pink dia tu.. hehehhe

    ReplyDelete
  3. lama-lama nanti ok kak, dah nanti jumpe ramai kawan2, tape la nanti...hihi =)

    ReplyDelete