Don't Bodoh! Know Your Right!

Assalamualaikum. Cinta.

Salam Jumaat!

Pagi-pagi sejuk sejuk ni, masa Sue blogwalking terbaca entri dari Ema Hasan pasal satu website ini yang menjalankan satu kempen oleh satu company bernama www.dontbodoh.com. Kempen ni adalah untuk kita membuat perbandingan di antara semua syarikat telco di Malaysia ni. Company ni adalah satu independent entity, maksudnya tiada sebarang link pun dengan mana-mana syarikat telco tersebut. 
(copy paste ayat Ema Hasan.. Sorry Ema.. pinjam ayat ek.. huhu.. kredit to Ema Hasan)


Nanti awak semua boleh survey pakej prabayar internet yang awak langgan selama ni berbaloi ke tidak. Lepas tu dia akan buat perbandingan antara pakej prabayar dari company lain. 

Jom kita try nak..? Tengok berbaloi ke tidak pakej yang awak semua ambil tu..



Wahahaha.. result my celcom number GOOD tau.. Tapi result Maxis Mr. Akoy dan Sue SO SO JER.. Ciskek! Ye ye je ni..

Tapi bila nak buat untuk number ONEXOX Sue tak ada pulak option telco tu.. huhu.. Tak dapat nak buat comparison. Ceh! Patut kena tambah ni.. Banyak dah pelan prabayar internet untuk telefon mudah alih lain yang sedang berkembang pesat dan saling bersaing satu sama lain. Kalau ada boleh jugak buat comparison dengan telco lain..
-__-"

Ok la.. siapa yang nak try boleh ke website www.dontbodoh.com okeh!

Jom breakfast!
Wassalam.

10 comments: