Canvas Photo Pertama Sue Dari Samudera Kanvas

Assalamualaikum. Cinta.

Haaa.. ini pertama kali Sue printing gambar kanvas. Wooo.. cantik tau.. Excited bila dapat print gambar kanvas ni. Yela.. mana pernah print canvas photo lagi.. Kira pertama kali la kan.. hehe


Amacam? Cantik tak? Awesome kan.. ^__^ 
Sue berpuas hati dapat tengok hasil canvas photo yang pertama kalinya Sue dapat print ni dari Samudera Kanvas.. Sue pilih gambar family Sue.. Boleh la nak gantung kat rumah Sue ni.. Ni pun gambar pertama family Sue yang dah siap print out yang ada kat rumah Sue ni.. kihkihkih.. Gambar-gambar biasanya dah siap tersimpan dalam bentuk digital. Tak print out pun.. -__-" Ni la gambar Sue yang pertama kali Sue print out setelah sekian lama (since zaman kamera menggunakan filem) dan yang paling special menggunakan kanvas. Siapa yang tak happy! ^__^

Sue sangat kagum apabila menerima gambar kanvas ini. Ye la.. kan Sue tak pernah lihat dengan lebih dekat gambar kanvas.. Excited la bila dapat print kanvas gambar sendiri. Yang orang punya gambar kanvas pun Sue tak pernah tengok.. Hahaha.. Ini kan nak pegang.. Nah..sekarang dah boleh merasa dan pegang sendiri.

Harga yang ditawarkan oleh Samudera Kanvas juga sangat sangat berpatutan dan murah.. Berbaloi sangat kalau korang dapat print gambar kanvas dengan Samudera Kanvas. Kualiti? Don't worry. Korang pasti puas hati dengan kualiti gambar kanvas tersebut.

Nak print gambar kanvas jugak?? 

Samudera Kanvas
Whatssup: 014-8495922


Perkhidmatan cetakan gambar oleh Samudera Kanvas menawarkan pakej terbaik pada harga istimewa dan hasilnya pasti mengagumkan anda!

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PHOTO CANVAS DARI KAMI?

✽ Kami guna material yang berkualiti tinggi, bukan Tarpaulin ataupon kualiti banner tau.
✽ Dapat je boleh terus gantung! Hoorey!
✽ Kanvas kami DIJAMIN KALIS AIR!!!
✽ Kami memberikan Perkhidmatan Asas Editing Gambar secara PERCUMA!!.
✽ CONFIRM PUAS HATI lah!

Untuk Tempahan : 

Inbox Samudera Kanvas : Samudera Kanvas 
Whatsapp Samudera Kanvas: 014-8495922

Wassalam.

3 comments:

  1. Salam jumaat Sue..semestinya terbaik kualiti dari Samudera kanvas. I like :)

    ReplyDelete
  2. wahh seyes cantik !...ikaa pun dah lama berkenan nk buat photo canvas nie...tgu hari je...hehe

    ReplyDelete
  3. Wah... yang teknik print gambar yang terbaru ya. Boleh try ni.

    ReplyDelete