Busy

Assalamualaikum. Cinta.

Selamat pagi.

Curi masa sikit sebelum start waktu kerja. 
Ye.. semua orang busy. Super duper busy. Sue pun busy jugak ni. That's why tak sempat nak update blog beberapa hari ni. Kalau ada entri pun entri yang dah siap schedule dari last week. Itu pun curi curi masa jugak.. -__-"

* sumber gambar : google *

Next week Sue nak cuti.. weehuuu.. That's why jugak la busy siapkan kerja-kerja mana-mana yang boleh disiapkan. Today nak handover sementara waktu kepada my bos and my teammate semua kerja-kerja yang still pending.. next week tak nak orang cari Sue especially customer.. kah kah kah.. keji sikit je ni.. lalalalala..

Next week kan dah start musim persekolahan. Hadirah pun dah nak ke sekolah. First week ni Sue hantar la dia.. Nak tengok macam mana keadaan dia yang selalu cakap "tak nak sekolah" ni.. Haiyooo.. mummy yang cuak ni.. Risau semua ada. Esok nak prepare barang-barang keperluan sekolah dia untuk terakhir kali. Esok nak check itu ini.. Huishhh.. Final check and preparation..  

Ok la.. nak sambung buat kerja ni.. Senang sikit nak handover kerja-kerja Sue petang ni..

Wassalam

2 comments: