Apa Plan Hari Pertama 2015?

Assalamualaikum. Cinta.

Selamat petang..
Hurmmmm.. apa plan korang hari ni? Hari ni cuti pulak tu kan.. (walaupun sehari) Takkan takde plan lagi ye tak?  ^_^

Plan Sue??

Ermmm.. satu.. plan nya nak kemas rumah sebab rasa banyak barang-barang yang tak pakai nak kena asingkan dan mungkin dibuang atau diberi kepada sesiapa.. Pagi tadi lagi dah start mengemas sebenarnya. Sekali dengan En. Along.. wehuuu.. ada pembantu setia.. ^_^ Thanks my sayang..



Dua.. masak-masak untuk lunch.. Of course la main masak-masak kan.. bukan selalu masak untuk lunch ni.. After siap kemas rumah tadi, terus masak untuk lunch kami berdua. Simple simple je.. untuk 2 orang makan.. Asal kenyang sudah.. ngeh ngeh ngeh


Tiga.. En. Along kata nak ajak dating petang ni.. Hahaha.. kemain lagi ajak dating tau.. ahaksss.. *blusing*


Empat... ermmm.. update blog la hari pertama 2015 ni.. Hoho.. Haaa.. ni la entri pertama untuk tahun 2015 ni.. keh keh keh


Hari ni Sue tak balik KKB sebab esok still kerja lagi kan.. So petang esok la after En. Along dah habis kerja and dah habis main badminton baru la kami pulang ke KKB.. Rindu pulak kat budak kecik tu.. ngeeee~~~

Ok la.. nak rest jap.. sambil jalan jalan ke blog orang.. ^___^ Tata..

Wassalam.

-sumber gambar : google-
xoxo
suesopian

1 comment: