[Vacation 2014] Cameron Highlands - Minum Petang

Assalamualaikum. Cinta.

Part 3 - Taman Bunga & Kaktus
Part 4 - Taman Agroteknologi MARDI
Part 5 - Strawberry Farm @ Kampung Taman Sedia
Part 6 - Cameron Butterfly & Insect Farm
Part 7 - Cameron Lavender Garden

Setelah berjalan-jalan ke Taman Bunga & Kaktus then ke Taman Agroteknologi MARDI disambung pula ke Strawberry Farm di Kampung Sedia. After lunch  ke Cameron Butterfly & Insect Farm pulak. Lepas tu ke Cameron Lavender Garden.. Fuhhh.. penuh aktivti seharian tau..

Letih berjalan, kami ambil keputusan balik ke hotel. Tu pun sempat lagi singgah di pasar area Brincang, membeli keledek yang sedap tu.. Makan keledek dan ubi rebus panas-panas dan manis-manis belaka.

So kami berehat-rehat di hotel je petang tu..



Menu minum petang :
- strawberry dan coklat
- jagung rebus
- keledek manis rebus
- coffee 3 in 1

Ni keledek dan ubi yang dah siap masak.. Tu belum tapau yang mentah-mentah lagi.. Nak balik nanti baru la tapau.. hikhikhik..

Hadirah pulak sibuk la main bubbles kesayangan dia tu.. Ye la.. Luas pulak tu beranda hotel tu.. Kemain suka lagi dia main kat luar..


Wassalam.

No comments:

Post a Comment