Timbang Berat Blog 3

Assalamualaikum. Cinta.

Sebelum ni Sue pernah inform yang pasal timbang berat blog ni, eloknya sebulan sekali ke, check je la blog kita berapa beratnya.. Sebelum ni Sue ada timbang berat blog Sue ni..

Masa first time memang la ringan.. Tak masuk apa-apa widget lagi kan.. Second time nya terus berat yang amat..

Hari ni ok la sikit kan.. hew hew hew.. ^_^


Bagi sesiapa yang nak check berat blog boleh la jenguk entri Kak Mia yang INI.

Wassalam.

1 comment:

  1. 123.82. ringan ke berat tu ek? hehe, sy rasa macam sy takde la banyak widget, tapi boleh try tengokkan mana2 patut buang?

    hanisamanina.com

    ReplyDelete