Queen Elsa's Dress

Assalamualaikum. Cinta.

Salam Jumaat readers!

Ingat tak lagi sebelum ni beria-ia Hadirah nak baju macam Queen Elsa tempohari. Sekali kan.. Onie dia buatkan jugak dress ala-ala Queen Elsa untuk Hadirah.. Waaaa.. jimat duit mummy.. keh keh keh


Kemain suka lagi sebab dah ada sepasang dress Queen Elsa.. Boleh la kan ni.. 

Terkorban la kain pasang mummy tu.. Asalnya kain tu untuk baju kurung mummy.. Sekali Onie dia nak try buat dress.. Ni la hasil experiment Onie dia.. Sayang betul Hadirah dengan dress ni.. Kemana aje dok bawak dress ni.. Fefeeling princess je tau. -__-"

Siap request nak baju macam ni lagi tapi nak warna lain ikut macam dalam Frozen tu.. haihhhhh.. Sabar aje la..



Kalau dah dress up macam ni memang tak sah kalau tak nyanyi lagu Frozen.. Hahaha.. siap gaya bagai.. ^_^ Suka sangat dengan Frozen tu.. Dah siap boleh hafal setiap babak dalam movie tu. Gaya Elsa nyanyi pun dia boleh tiru.. 

Bab bab itu cepat la dia.. Suruh menulis, banyak pulak alasan dia.. grrrr.. Macam mana nak sekolah ni? Lagi beberapa minggu je.. Huwaaa... mummy yang cuak ni.. Nak apply cuti siap siap la tahun baru ni.. Jom cuti!!!

Wassalam.

5 comments:

  1. hehehhe. nampak keseronokan dan keriangan kat wajah tu. :)

    ReplyDelete
  2. eh cantik!! jahitkan satu utk Zafirah pliss! huwaa nanges tgk baju ni...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa.. boleh boleh.. Q order pls.. hahahaha... dah la dekat dekat nama dorang ni.. Kalau Zafirah and Hadirah pakai sama2 mesti comel.. ^_^

      Delete
  3. pandainya jahit sendiri. boleh cuba jual, mana tahu orang nak kan. ada demand

    ReplyDelete