PMU Lunch 2014 | Restoran Al-Diafah Seri Petaling

Assaalamualaikum. Cinta.

2014 sudah hampir ke penghujungnya. Pejam celik pejam celik sekejap je masa berlalu. Kan?

Bercerita pasal gathering, baru-baru ni Project Management Unit ada buat makan-makan untuk satu unit. Plan asal unit project Sue adalah nak buat family day tapi memandangkan semua tempat fully booked ditambah pula cuti sekolah ni, so just buat "PMU Lunch" je la.

AJK tak rasmi telah memilih tempat di Restoran Al-Diafah, Seri Petaling. Pandai AJK pilih restoran. Sedap! Recommended!

Walaupun tak semua staff under project unit ada, tapi ramai jugak yang dapat menghadirkan diri. Bukan senang nak gather semua orang sekali.. Thanks a lot..

 * table Sue and the gang.. tapi Sue takde?? ehem.. Sue la photographer tak bertauliahnya.. hahaha.. *

 * AJK here.. next year jadi AJK lagi eh.. cari tempat best best.. winkwink *

* table bos-bos.. our big bos pun ada ni.. *

Makanan memang sedap! Tak sia-sia AJK pilih restoran ni.. *thumb's up* Next year boleh buat lagi.. dengan orang baru maybe.. sebab ada yang akan meninggalkan team ini.. *sobsobsob*


Gathering ni pun bertujuan untuk farewell En. Rafidi (JBT Japan Budget Trip) yang akan meninggalkan unit projek ini dan juga company ini. Semoga success dalam apa jua bidang yang diceburi.

* ucapan dari En. Rafidi *

* ucapan dari Director of Project Department *

* hadiah dari kami semua.. *




Celebrate birthday Pn. Saliza sekali.






Ohooo.. bergambar time.. 

 * with En. Rafidi.. Sayonara bos..  sob..sob..sob..*





* with my bff.. eh! ter"merah" pulak.. hoho.. *




Time bergambar ramai-ramai ni our Big Bos dah balik sebab ada mesyuarat kalau tak silap.. Hurmmmm.. hopefully dapat gather gather lagi macam ni.. Tahun bila tu tak tahu la lagi.. If masih ada lagi.. -__-

Thanks a lot kepada AJK yang telah sehabis baik menyediakan segalanya. Lantik AJK tetap terus la eh.. hihi.. ^_^

oh ya! about the food, later kita story eh.. Siap gambar makanan sekali ok! 

p/s : thanks  kepada kawan-kawan.. attach gambar yang korang whatsapp kat sini eh.. gambar kamera Sue banyak yang tak jadi.. kuikuikui.. sayang betul la..

Wassalam.

No comments:

Post a Comment