Kembali Bersiaran..

Assalamualaikum. Cinta.

Wahhh.. lama jugak tak bersiaran dalam blog ni.. Errr.. maap.. Lately ni Sue aktif di media sosial yang lain.. instagram @suesopian , facebook suesopian , twitter @sue_sopian . Kalau nak up-to-date kena la jenguk semua media sosial Sue.. hehe.. ^_^ ehh.. *larikkk*

Ok.. ok.. back to the title..

Lately ni sibuk dengan melayan kerenah Hadirah kalau dia ada. Then komitmen kerja nak kena beri tumpu lebih sebab hujung-hujung tahun ni banyak nak kena submit dan bermulanya sesi kejar-mengejar orang dengan pantas supaya siapkan order cepat-cepat.. Orang dah nak tutup akaun la katakan.. -___-" 

Staff pun banyak yang bercuti kan.. Cuti sekolah la katakan.. Sue belum lagi nak rasa bercuti waktu cuti persekolahan.. Maybe next year.. Who knows.. Sekarang ni pun tengah mempertimbangkan sekolah mana nak tempatkan Hadirah ni.. Januari 2015 ni nak kena masukkan jugak dia ke sekolah. bagi dia biasa denga environment sekolah.. Itu satu hal jugak.. Nanti Sue story dalam entry lain ye..

Mana-mana event yang sempat Sue join, kalau berkelapangan Sue akan join tapi sekarang ni kena banyak-banyak dipertimbangkan dari semua segi.. -___- huhu..

This week Sue training IPv6 introduction di Solaris so memang kena bagi fully attention kat kelas.. So mana-mana notifications, whatsapp, emel memang akan layan after kelas or malam bila free.. ampun.. IPv6 ni Sue pening.. tak faham.. Nak hadam lambat ni.. lama dah tak masuk kelas-kelas especially kelas kena mengira macam ni.. -___-"


Blog kawan-kawan lain juga tak sempat nak jenguk semua.. Terima kasih kepada yang sudi menjenguk blog Sue ni dan tinggalkan jejak.. Nanti Sue akan balas kunjungan kalian.. InshaaAllah.. Maaf sebab lambat balas kunjungan.. Priority diberikan kepada yang memerlukan perhatian lebih...

Ni pun dah rindu sangat nak menulis.. Kalau dah start menulis ni hopefully tak berhenti pulak tengah-tengah jalan.. Hehe..

Salam Maghrib!

Wassalam.

1 comment: