Just Bake | Setia Alam

Assalamualaikum. Cinta.
Petang tadi sempat la singgah untuk pertama kalinya ke bakery Just Bake, Setia Alam.. Oh! Tak pernah pulak tahu yang ada bakeri halal kat sini.. Hehe.. nampak sangat tak berjalan-jalan melawat kawasan. Budak baik.. eh! Hahahaha..

Saja la bertukar selera.. Teringin nak beli  roti aje untuk makan malam.. hikhikhik.. *jaga badan kononnya*
Eh.. cute cute cake and also roti kat sini.. Ni kalau bawak si Hadirah ni confirm macam-macam dia nak.. ^_^
Ini paling cute... hoho.. sayang nak makan.. -_-"

Tak la banyak pun Sue beli. Just untuk rasa rasa sambil kenyangkan perut untuk malam.. Kahkahkah.. diet la sangat kan.. Tak nak makan nasi katanya..


Ni sikit je ni.. En. Along dah makan banyak tadi tu.. oppsss... hehe.. Ok la.. Sakit kaki tak hilang lagi ni.. hurmmmm.. macam mana nak turun tangga pergi kerja esok ni.. -__-"

Nite!

Wassalam.

No comments:

Post a Comment