Gambar Berukuran Passport Pertama

Assalamualaikum. Cinta.
Waaaa.. ingatkan susah nak ambil gambar berukuran passport untuk Hadirah ni.. Tapi.. alhamdulillah.. ^_^
See.. comel je kan.. So sweet. Ni first time Hadirah kena ambil gambar berukuran passport.. Ni semua untuk preparation nak ke sekolah.. Weee.. dah besar rupanya.. Tapi mummy rindu my little baby ni.. ^_^ Alahai..don't grow up so fast..
Comel pulak tengok gambar ni.. Sue yang dok sibuk suruh dia senyum.. Nak pulak orang lain ambil gambar dia. Selalu dia marah kalau orang lain ambil.. Huhu.. Sue ambil gambar dia pun dia dah marah.. -_-" Bukan selalu dia nak bergambar.. Kalau mood tengah baik tu ok la.. Nak la dia posing sakan..
Kalau dah tak nak paksa la macam mana sekalipun. Sure menjerit-jerit sambil lari.. Fuhhh.. tu yang tak larat tu..
Rindu awak la si comel!
Nite.
Wassalam.

1 comment:

  1. nasib dia nak senyum... kenangan tu... gambar2 kecik saya takder orang suruh senyum... buruk kemain... huwaaaa!!!

    ReplyDelete