Bila Petang Mestilah Nak Ke Playground

Assalamualaikum. Cinta.

Petang semalam Sue dan En. Along bawa Hadirah ke playground tak jauh dari kawasan rumah. Lagipun Atuk, Onie, dan Aunty Hadirah dah keluar.. Kang kalau Hadirah perasan semua takde jenuh la.. Kang perasan pulak orang tinggalkan dia..

So bawa la dia jalan-jalan..

Seronok la dia.. Siap request nak ke playground mana tu.. Siap mention "yang kakak main hari tu"





Huwaaaa.. anak mummy ni dah besar.. Dah boleh main sorang sorang dah.. T____T
Dah tak perlu lagi mummy atau papa tunggu kat sebelah atau tolong pegang dah.. Dia boleh main sendiri dah.. Don't grow up so fast sayang.. sobsobsob.. Mummy rindu Hadirah yang masih kecil itu.. T___T



Spending quality time is the most important thing than quantity.. kan..? 

Walaupun seminggu sekali je Sue jumpa Hadirah tapi jauh di sudut hati Hadirah tu, Sue tahu dia rindukan Sue.. Cuma dia meluahkan dengan caranya tersendiri.. Tantrum dia akan melampau-lampau sampai tak larat nak layan la.. Itu mungkin cara dia nak luahkan perasaan dia.. memang nampak sangat.. Kalau dengan Atuk dan Onie dia, dia langsung tak buat perangai mengada-ngada dan tantrum dia tu.. phewssssss... jenuh melayan.. Tapi sabar je la.. Seminggu sekali je pun.. -__-"

Hari-hari belek gambar dan video dia je sementara nak menunggu sampai weekend.. T_T
Perangai yang manja tu jugak yang comel.. hahaha..

Next week jumpa lagi eh sayang!

Wassalam

No comments:

Post a Comment