Bila Hadirah Jadi Bos...

Assalamualaikum. Cinta.

Layankan aje kerenah Hadirah semasa berada di office papa dia..




Haihhh.. sekejap je dia nak duduk diam diam. Lepas tu lari sana, lari sini.. Grrrr.. Lepas tu sibuk la kacau papa dia bila dia bosan. Dah bagi tengok cartoon pun sekejap je.. Then dia bosan..

Dah siap mandi kat office papa dia.. Mana taknya, dah membuang tiba-tiba.. Terpaksa mandikan jugak. Nasib baik time ni tak ramai orang. Ramai yang bercuti.. So ok la Hadirah ada..

Tu pun sebab nak tunggu papa dia habis kerja, balik sama-sama. Kalau dia duduk dengan mummy dia pun, tengahari for sure dia ajak keluar "nak tengok papa keje" katanya.. Dah biasa kalau Hadirah ada di Setia Alam, Sue pulak tak kerja on that day, mesti tengahari keluar lunch dengan En. Along. Pagi-pagi kalau dia bangun tidur, tengok papa dia takde, dia akan tanya mana papa. Bila cakap papa kerja, mesti dia ajak keluar, nak tengok papa katanya.. After lunch kalau balik rumah pun dia dah tak kisah.. asalkan dah jumpa papa dia walaupun sekejap.. -__-" Mengada-ngada tau.. Manja betul anak papa ni..




Jenuh mummy jadi cikgu Hadirah ni.. anak murid lagi pandai.. camne..?
Sekejap je dia nak menulis ni.. lepas tu dia bosan, dia main pulak..

Dah lama sikit sibuk ajak balik.. Nak main kat taman katanya.. 
Tak sabar sabar dia nak balik.. -__-"


Wassalam.

1 comment: