Timbang Berat Blog 2

Assalamualaikum. Cinta.

Sementara nak menunggu Hadirah ni tidur, layan blog dulu mana-mana yang berkesempatan.. Bila la budak kecik ni nak tidur ni? Mummy dia ni sebenarnya dah mengantuk.. (taip entri ni pun dah menguap dah ni) -___-"

Oh! Pasal timbang berat blog ni, eloknya sebulan sekali ke, check je la blog kita berapa beratnya.. Sebelum ni Sue ada timbang berat blog Sue ni.. ENTRI INI.

Tapi masa tu blog Sue still slim lagi.. Bulan lapan kan time tu.. So sekarang ni dah bertambah berat.. *nangis tepi bucu katil*

Ni masa timbang first time tadi..


Size : 163.49 KB
Load Time : 1.25 seconds
Average : 0.01 seconds

Woooo.. beratnya.. T_____T

Then Sue buang a few gadget.. Tapi still berat lagi..


Size : 156.21 KB
Load Time : 0.31 seconds
Average : 0 seconds

Huwaaa.. hari tu punya lagi ringan dari hari ni.. T___T
Bila la nak kurus ni.. Blog ni sama naik macam tuan dia jugak.. *sobsobsob*

Ok la.. ok la.. nanti la ye Sue godek godek lagi.. Buang apa yang patut.. -___-"

zZzzzZzz

Bagi sesiapa yang nak check berat blog boleh la jenguk entri Kak Mia yang INI.

Wassalam.

No comments:

Post a Comment