[Outstation] Kedah - Resort Muda, Sik

Assalamualaikum. Cinta.

Sambungan dari entri yang lepas..
1. Dari RNR ke Kedah
2. Perjalanan Gelap Gelita

Alhamdulillah.. selamat sampai ke Resort Muda, Sik, Kedah kira-kira hampir jam 11 malam tempohari.
Website

Well.. not bad la resort tu.. Maybe chalet yang kami dapat kurang sikit la dari orang lain.. Tapi boleh je survived selama 3 hari 2 malam tu.. Sponsored kan.. Makan pun sponsored jugak.. hehe..











Ini katil Sue.. Dalam chalet ni ada 2 bilik. Sebilik ada 2 katil bujang.. So cukup la untuk kami 4 orang girl ni..



Walaupun ada yang nak bermalam ke Alor Star kan, tapi berjaya juga duduk sini sampai habis.. hahaha.. walaupun scary sikit la bila malam malam..

Sue tak sempat pun nak pusing-pusing keliling resort ni.. Tapi based on kawan-kawan lain yang dah pusing-pusing kat situ, ada swimming pool yang cantik katanya.. Ada ladang rusa..

Memang tak berkesempatan langsung nak berjalan-jalan keliling resort.. Nanti Sue update pasal kami ke Tasik Muda after meeting tempohari.. Best sangat! View cantik!

Wassalam.
posted from Bloggeroid

2 comments: