[Outstation] Kedah - Perjalanan Hari Ini

Assalamualaikum. Cinta.

Sekarang Sue baru sampai Bukit Gantang.. Fuhhh.. jauh lagi.. Slow slow je officemate Sue drive. Langit pun ok je.. Alhamdulillah..

Oh.. Sue on the way ke Sik, Kedah ni.. Esok ada meeting Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA). Meeting pasal projek ni.. Fuhhhh.. tu pun satu hal gak. Berdebar-debar ni..



Tinggalkan Hadirah awal tadi.. Siap tiba-tiba manja semacam la pulak tadi. Susah nak tinggalkan dia.. Macam tahu tahu je mummy dia nak balik. Ye la.. dah boleh agak la tu.. Kan hari ni ahad dah.. Hurmmmm.. Kesian dia..

Sedih pulak nak tinggalkan dia. Siap duduk atas riba masa pakaikan baju dia.. Then sikat rambut dia la yang paling payah sekali. Rambut curly curly. Then sambil meriba dia kena sikat rambut dia. Dia sedap peluk je mummy dia.. Hurmmmm.. tapi sangat rindu moment tu..

Tak sabar nak tunggu next weekend..



Tadi tunggu officemate kat RnR Sungai Buloh. Tapi rupa-rupanya officemate terlepas simpang RnR tu.. Hehe.. Dah kena u-turn kat Damansara.. Nasib baik En. Along belum tinggalkan Sue kat RnR tu.. Kalau tak nangis.. So jumpa dorang kat RnR Rawang..

Kepala agak ting tong ni.. Pening sikit la hari ni.. Rasa nak termuntah pun ada..



Rest sekejap kat RnR Tapah tadi.. Harap cepat sampai.. Ting tong ni.. Huhu.. Jauh lagi ni.. Estimated time sampai 9.00 lebih kang..

Wassalam.
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment