CABARAN NOVEMBER #1 : SATU

Assalamualaikum. Cinta.


Masa blog walking ke blog kawan-kawan, terjumpa cabaran November ni.. Macam menarik je.. Cabaran ni dari blog Kathy.

Hahaha.. Sue ni gila dengan cabaran kan? -___-" Nak buat macam mana.. ok ape.. Boleh jugak la penuhkan entri setiap hari.. Kalau tak, kosong je.. kan..
Tapi sekadar untuk suka-suka je ni.. Tiada paksaan pun.. ^_^

Ok..jom tengok senarai cabaran yang pertama untuk hari yang pertama.

#1 - 11 tempat ingin di lawati di Malaysia

1. Terrapuri Heritage Village, Kuala Terengganu, Terengganu


2. Rumah Terbalik, Tamparuli, Sabah


3. Pulau Sipadan, Sabah


4. Bukit Gambang Waterpark, Pahang


5. Puteri Harbour, Johor


6. Pulau Perhentian


7. Desa Balqis, Kuala Linggi, Melaka


8. Limastiga, Umbai, Melaka


9. Gold Coast Morib Resort


10. Casa Titik, Cherating, Pahang


11. Eight Acres, Raub, Pahang



Hopefully one day nanti dapat pergi ke tempat-tempat menarik ni...

Wassalam.

nota : gambar sumber dari google.

1 comment:

  1. waaaa..cantik2 semua tempat ni kan...mommylina pun nak g juga la beberapa tempat yang cantik2 ni...boleh tenangkan diri kan....

    salam kenal dan salam ukhwah dari mommylina

    ReplyDelete