Berebut Nak Tidur Sama!

Assalamualaikum. Cinta.

Bila weekend menjelma, confirm Sue terpinggir la jawabnya.. Apa tidaknya.. Hadirah dah conquer Papa dia.. Grrrr..

Semua dia nak papa dia buatkan.. Pergi mana-mana dengan papa dia.. Sampai dia siap pesan, "Mami pegi keje sowang sowang. Papa duduk dengan kakak." Hah?! Mampu? Gitu sekali dia sound mummy dia.. setepek kena.. adussss..

Dah la mummy dia ni rindu kat dia. Boleh pulak dia tak nak tidur dengan mummy tapi nak tidur dengan papa.. Grrrr.. dia cepat-cepat ambil tempat atas katil paling tepi menghadap dinding then suruh papa dia tidur sebelah.. Dah tu mummy dia kena tidur sebelah tepi satu lagi.. Ada jugak yang jatuh katil ni.. huhu..

Berebut nak tidur dengan dia.. haihhhh.. Rasa macam dealing dengan anak umur 6 tahun je rasanya.. Ada je jawapan loyar dia tu every time Sue bercakap dengan dia.. Grrrr.. rasa macam nak cubit cubit je pipi dia yang tak berapa nak bulat tu..



Tapi apa-apa pun rindu tetap rindu.. huhu. Sabar sikit je lagi.. InshaaAllah moga semuanya dipermudahkan oleh Allah selepas ini.. Amin..

Ni kalau manja manja dengan papa dia ni, sure jeles.. Bergegar satu blok ni kalau dengar suara dia sorang je.. huhu.. Confirm cair tahi telinga bila dengar suara dia jerit bila kena usik.. hahaha..

Macam ada "madu" pulak kat sebelah sana bila nak tidur ni.. hahahaha.. Bergaduh je berebut papa.. Hahahaha.. Papa pusing sebelah sini je confirm suara dia keluar dulu.. tu belum tangan lagi tu.. Mendidih je jiran-jiran tetangga dengar suara dia malam-malam gini.. hoho.. Maaf.. Hadirah memang begitu.. Trying to control that.. huhu..

Good night! Sweet dreams!

Wassalam.
posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. Hehe..hadirah tak bgi mama dgn papa

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaaa.. biasa la tu nad.. huhu.. beralah je la jawabnya.. ;)

      Delete
  2. alolo.. dedua comey..
    tq singgah blog :)

    ReplyDelete
  3. comelnya Hadirah..mesti petah cakap ni kan ..baby gurl mmg manja dgn papa..anak2 pcl pon gitu..

    ReplyDelete
  4. kema beralah dengan anak laa.. berebut kasih syg.. hanha..

    ReplyDelete