Alhamdulillah.. Impian Sudah Jadi Kenyataan

Assalamualaikum. Cinta.

Alhamdulillah.. bersyukur dengan rezeki yang telah dikurniakan oleh Allah swt.. Impian Sue untuk memiliki rumah sendiri bukan lagi sekadar angan-angan..

Next year bakal memasuki rumah baru.. InshaaAllah panjang umur, dapat merasa hasil titik peluh sendiri setelah bersusah payah..



Walaupun sederhana dan kecil di mata orang, tak seperti orang lain, tapi yang penting kepuasan memiliki rumah sendiri. Beli atas usaha kerja keras selama ini..

Kalau tak beli awal, GST nanti belum tentu mampu untuk memiliki sebuah rumah. Haihhhh.. Kalau terlewat sikit hari tu, rasanya sampai sekarang masih belum dapat beli apa-apa rumah lagi..

Syukur sangat.. Rumah pun dah nak siap.. Cuma ada lagi sikit-sikit yang tak complete. CF pun dah tentu belum dapat lagi.. Next year inshaaAllah dapat kunci dah.. Waiting for that day.. Hopefully..



My Mr. Kacak pun akan berada di situ jua one fine day.. Now dah ada kenderaan milik sendiri, rumah sendiri, Hadirah & En. Along.. Alhamdulillah.. complete sudah sebuah keluarga kecil Sue.. Amin..

Doakan kebahagian dan kesejahteraan hidup kami.. Amin..


Kat office ni.. berangan bila stress.. hahaha..

Wassalam.
posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. alhamdulillah..semoga berbahagia dlm keluarga yg mampu milik rumah bak syurga .

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki sue, tahniah, Farah tumpang happy, nanti buat housewarming jangan lupa jemput tau...hik hik hik, Farah dengan Ash nak datang makan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Farah.. InshaaAllah jika ada rezeki lebih nanti, kita jumpa kat rumah baru Sue.. hehe...

      Delete