Kegilaan "The 100"

Assalamualaikum. Cinta.

Sekarang ni Sue gian and tak sabar sabar nak tunggu next episode The 100. Actually sekarang ni dah masuk season 2 dah.. Baru 1st episode season 2.. Baru je kejap tadi streaming cerita tu.. haha.. Gigih tau..



Bagi Sue jalan cerita The 100 agak menarik. Memang la nampak tak logik kan tapi lain dari yang lain sikit la.. At least setiap episod buat Sue tertanya-tanya apa akan jadi dalam next episod. Suspend sangat tau.. hoho..



Sue suka watak Clarke, Bellamy, Abby and Kane sebenarnya. Especially Bellamy.. Eh! Tetiba.. Hahaha.. dah minat nak buat macam mana.. Ampun.. haha..

Ok.. Actually season 1 start tahun ni.. first episode season 1 adalah pada 19 Mac 2014 and season 2 baru start minggu lepas. Hurmmm.. cepat jugak keluar season 2. Tapi season 1 pun tak banyak episod. Ada 13 episod je.. Maybe sebab tu season 2 keluar awal. Unlikely certain drama series yang lain yang setahun satu season, drama ni dah masuk season 2 walaupun baru je habis season 1 dalam awal Jun 2014 yang lalu..

This week episod 2 season 2 bakal keluar pada 29 October.. Tapi for sure nak streaming lambat sikit. Maybe lewat beberapa jam dari US kan. So bertabahlah menunggu.. Silap silap minggu depan baru dapat tengok. Paling awal Sue boleh tengok hari Khamis ni.. hoho..

Tak sabar nak tengok Bellamy dengan Clarke beraksi walaupun bukan pasangan yang bercinta.. Haha.. Sweet je kalau dorang couple.. Eh?? Hahaha..



Hadoi.. dah kenapa ni minat sangat kat Bellamy tu?? Haihhhhh.. pening kepala En. Along kang... Hahahaa..







Pengsan..

Wassalam.
posted from Bloggeroid

1 comment: