Cabaran Gambar 31 Hari : Oktober 2014

Assalamualaikum. Cinta.

Kegilaan apakah ini??? Tolong!!!

Hahahaha..

^____^

After Cabaran 30 Hari yang dah berlalu bulan September hari tu, hari ni tergerak hati Sue nak cabar diri sendiri pulak.. Aisehhh.. ni macam dah ketagih dah ni..

Tapi.. cabaran ni berbentuk gambar sahaja. Nak buat caption apa-apa pun boleh. Tak nak buat caption pun boleh.. Post gambar pun dah cukup.. Walaupun dah 11 hari dalam bulan Oktober dah berlalu, tapi still tak terlambat lagi kan??

Malas nak update cerita panjang-panjang.. just nak letak gambar je.. Idea ni datang bila dok tengok ada orang buat cabaran 30 hari dengan gambar.. So, Sue pun google la segala jenis cabaran bulan-bulan ni. Lepas tu Sue buat sendiri.. Just mencabar diri je ni..

So.. kalau ada sesiapa nak ikut serta pun boleh.. Tak nak pun takpe.. Tiada paksaan.. Simple and steady. Lagipun tiada hadiah. Cuma nak memenuhkan entri dalam blog aje.. -__-" Daripada tak ber update dengan cerita baru, baik buat something kan?


Semua idea kat dalam gambar ni, Sue google je.. Lepas tu letak je dalam tu.. Tak ikut susunan pun. Campur-campur..

Gambar aje dah memadai kan??

Fuhhhh.. ni gigih la nak update sampai 11 entri termasuk hari ni punya ni.. Rasanya hari ni pun tak sempat siap 11 entri ni.. kuikuikui.. -___- Sambung-sambung sampai sampai harinya ye tak..

Macam-macam boleh di post gambarnya asalkan ikut tema ye.. Hahahaha.. Sue pun jenuh la nak ikut.. Tapi..itu la cabaran namanya.. Rasa tercabar pulak.. aisehhh.. siap ke tak ni ek??

Nak join jugak? Jom start...

Wassalam.

9 comments:

  1. wah menarik ni sue ;) btw thanks share idea cabaran nih..good luck dear ^_^

    http://www.cahayavitamin.com

    ReplyDelete
  2. Nak join gak tapi pakai kamera lhp bulih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh aje.. ape2 kamera pun blh.. mostly sue pakai hp je.. cepat & mudah.. ^_^

      Delete
  3. saya nak join....

    http://catatan365hari.blogspot.com/

    ReplyDelete