Baru Setengah Hari..

Assalamualaikum. Cinta.

Dah lunch ke korang? Sue?? Hurmmm.. belum lagi buat masa ni.. kejap kejap lagi ke.. takpun balik kerja nanti ke.. Tengoklah..

Pagi-pagi lagi dah menguji kesabaran. Tapi alhamdulillah.. hadapi dengan tenang.. ambil wudhu' dok dalam surau diam diam.. beristighfar dan berzikir tu lebih baik. Lagipun nak diluahkan takde siapa kat office subuh subuh gitu.. Nasib baik la sampai awal.. Jadi abaikan je benda yang buat kita marah tu.. Mulakan kerja dengan mood yang baik.. Senyum je tengok orang yang cakap macam-macam tu kan..

Need the good mood back..

Then notebook office "kesayangan" pulak buat hal.. Entah kenapa.. Tiba-tiba je nak black screen.. tu pun after buat screen saver gara-gara bila-bila masa dari sekarang ada audit berkaitan security akan dijalankan.. So banyak benda kena dibuang dan disembunyikan.. hahahaha.. baru nak kelam kabut kan..

After sejam lebih gak melagha tak buat apa-apa selain layan social media/networking baru la dapat resolve.. Tu pun sebab new rules orang bahagian IT TM akan guide dulu then kalau tak boleh baru lah hantar orang tengok and solve kan..



Dua kali hilang mood dalam masa setengah hari.. Sabar.. ujian je ni..

Hilang selera makan sebenarnya.. hahahaha.. sengal betul la..

Takpe la.. lapar kang pandai pandai la cari makan.. kan.. haha..

Wassalam.
posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Sabar ye mummy...
    ujian utk mummy yg bru pulih dr tidak sihat. ehhehehehe

    ReplyDelete
  2. Salam singgah...saya dah follow blog awak..harap sudi follow blog saya balik =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com/

    ReplyDelete