Shopping Baju Papa + Kidzoona | Aeon Rawang

Assalamualaikum. Cinta.

Semalam our outing. Saja jalan-jalan.. Ke Aeon Rawang aje la.. Mama Sue nak cari baju Abah Sue and sekali la cari baju Papa Hadirah.. Nak cari sama warna katanya.

Abah Sue je yang tak ikut kali ni..



Time En. Along sibuk dok try baju, Hadirah pun sibuk jugak ikut masuk dalam fitting room.. Haihhhh..



Then lastly bagi je la dia main kat Kidzoona yang dalam Aeon tu.. Kalau tak dia mengacau orang nak shopping.. hoho..











Lepas tu orang semua dah siap shopping bagai boleh pulak tak nak balik.. Nak main lagi katanya... Jenuh la pujuk dia..

Turun level G bawak pi cari kek pulak.. Dah janji nak belikan kek..



Jadi la.. Kek ni pun ok.. Semua tu Hadirah yang pilih. Sekali makan habis jugak satu kek tu.. Suka la tu.. Macam-macam gambar ada tu yang sampai tak tahu nak pilih.. tapi agak mahal la.. 4 biji ni RM10.. huhu.. Demi anak.. Redha je la..

Next time kita tengok wayang pulak ye..

Huwaaa.. rindunya kat Hadirah ni.. Sue dan En. Along dah balik Setia Alam ni.. Tinggal lagi la Hadirah.. Nanti jumpa next weekend pulak la ye.. Raya Aidiladha la kan next weekend ni.. huhu.. Nak raya dah rupanya..

Wassalam.
posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. Rindu nak g jusco. Sejak2 ddk ganu ni.

    Feel free view my blog
    www.mysecretvitamin.blogspot.com.my

    ReplyDelete
  2. Kalau hr minggu nk lepas jem yg x larat nk g eon ni.

    ReplyDelete