Ping Entri Blog Melalui Aplikasi Android EDISI BLOG

Assalamualaikum. Cinta.

Kepada sesiapa yang masih belum tahu apa itu EDISI BLOG, Sue nak beritahu yang EDISI BLOG ini adalah salah satu aplikasi andoid untuk ping entri blog dengan cara yang paling mudah.


Untuk install aplikasi ini, kalian boleh download daripada Google Play dengan menaip "com.edisi.blog" sahaja. Nanti akan keluar paparan aplikasi tersebut.

Bagi yang menggunakan pc desktop atau laptop boleh layari link ini.


Don't forget untuk update profile kalian.


Paparan entri rakan-rakan juga akan dapat dilihat melalui aplikasi ini. So lebih mudah untuk kita blog-walking entri rakan-rakan blog kita..


Kita juga boleh memilih kategori entri ataupun artikel tersebut dalam aplikasi EDISI BLOG ini. Senang bukan?Untuk pengetahuan semua terutamanya para blogger, aplikasi ini boleh digunakan untuk android 4.2 ke bawah sahaja sebab ianya masih dalam BETA lagi.

Tapi tak salah untuk mencuba kan?

Jom kita install aplikasi ini.. Mudah je kan.. Melalui phone juga kita boleh ber"blog-walking". Nak ping entri pun senang..

Aplikasi mobile untuk anda mempromosikan blog entri dan mendapatkan pelawat ke blog anda melalui mobile phone.1. Ping Blog – Untuk ping content blog anda, sebaik sahaja ping, entri anda akan dipapar di laman utama app.2. Popular – Senarai entri yang popular pada hari tersebut.3. Blogger – Senarai blogger yang boleh anda layari di app ini.4. Kategori entri – Terdapat lebih dari 10 kategori utama yang anda boleh layari dan lawat.5. Kolaborasi – Rakan kolaborasi #kelabbloggerbenashaari6. Entri – Segala entri yang dipaparkan di aplikasi ini adalah hakmilik blogger itu sendiri dan pihak pembangun aplikasi tidak bertanggungjawab di atas salahlaku atau jika disalahguna oleh pihak lain.7. Versi : Versi 1.0

Wassalam.

No comments:

Post a Comment