Jom Outing 3 | Gambar Sekitar Taman Botani Putrajaya

1 comment :
Assalamualaikum. Cinta.

Dalam entry yang lepas, Sue dah share pasal Program Jom Outing 3 ini. (SINI)

Kali ini Sue nak share gambar-gambar yang Sue dan En. Along ambil.

EN. ALONG







Actually En. Along tak dapat ambil banyak gambar because of Hadirah. Hadirah asyik nak dengan papa dia je.. Sudahnya En. Along mengasuh Hadirah je la jawabnya... huhu..

SUE













Banyak lagi yang perlu diperbaiki ni. InshaaAllah.. Sue akan cuba memperbaiki seni dalam mengambil gambar-gambar supaya lebih cantik dan menarik. Sorry guys.. Tak banyak gambar cantik pun.. Huhu...


Wassalam.

#JomOuting
#TarmiziShukri
#PerbadananPutrajaya
#AiMediaNET
#TamanBotaniPutrajaya

1 comment :

  1. Wah... best jugak ni bwk anak2. Mak pak dia pun bleh release tension.

    www.mysecretvitamin.blogspot.com.my

    ReplyDelete