Cabaran 30 Hari : Hari 9 - 5 Lelaki Yang Menarik Perhatian Sue

Assalamualaikum. Cinta.

Huwaaaa..susah jugak task yang ini.. Tapi takpe.. Sue jawab jugak ye.. Sue ambil ciri-ciri la ye.. Mudah sikit kan.. Kalau 5 orang lelaki tu, entah nak letak sape pulak lagi kan.. No. 1, 2, 3 dah confirm ada.. hahaha..

Hari 9 - 5 Lelaki Yang Menarik Perhatian Anda

1. Lelaki yang penyayang
Lelaki yang begini confirm boleh buat sesiapa saja jatuh cinta kat dia.. Mesti tangkap cair punya.. Penyayang adalah sifat yang sangat diimpikan oleh semua orang.. AActually semua orang ada sifat ni.. cuma tunjuk atau tidak je..

Yang dia ni sangat penyayang tau.. Tengok.. betapa penyayangnya dia.. ^_^


2. Lelaki yang cool
Haaa.. kalau dia seorang yang cool, Sue suka tau.. Memang tertarik la.. Ye la kan.. Kalau tak cool tak best.. Hahahaa.. Nanti asyik tension je.. Kekekekeke..



3. Lelaki yang penyabar
Wah.. sifat yang ni macam tak semua orang boleh tahan sabar sebenarnya.. Ada je yang memang panas baran, melenting tak tentu pasal.. Lelaki yang penyabar sebenarnya lagi orang respect.. Sebab dia sangat sangat penyabar.. dan boleh dikatakan dia akan tenang je bila menghadapi macam-macam ujian dan dugaan..


4. Lelaki yang suka melayan kerenah Sue dan Hadirah
Sue sangat manja tau.. Hahaha.. ni pengakuan berani mati ni.. Kalau dia tak layan kerenah Sue jawabnya merajuk la.. Kahkahkah.. Hadirah pun nak hari-hari orang melayan kerenah dia. Haa.. tiru mummy eh?


5. Lelaki yang sangat understanding
Ok.. rasanya semua lelaki ada sifat ni.. Cuma kadang-kadang perempuan je tak nampak dengan jelas.. Lelaki ni memang understanding.. *touching* Boleh share apa saja.. Tension kat office pun balik cerita kat dia.. dia dengar je.. *pasrah je dia dengar..dalam hati taktau la.. mesti merepek je perempuan ni.. haha* Errrr.. dengar je pun takpe..kan.. hihi.. Memang perempuan suka lelaki yang bersifat memahami ni..  mendengar dan memberi nasihat.. hurmmmm.. susah nak dapat macam ni..*winkwink* sayang ketat ketat lah kat lelaki tu! ^__^



Cukup la kot sampai sini.. cerita banyak banyak nanti ramai yang jatuh cinta kat lelaki ini.. Kekekeke.. Habis iolss tau.. menangis tak berlagu pulak.. hahaha.. ^_^

Next entry cabaran ni kita tunggu ye.. (lambat pulak publish..ampun sis Sue Izza)

Wassalam.

#kelabbloggerbenashaari #cabaran30hari #entrikelabbloggerbenashaari

No comments:

Post a Comment