Cabaran 30 Hari : Hari 4 - Buku Kegemaran Sue

Assalamualaikum. Cinta.

Hari 4 - Buku Kegemaran Anda

Kalau nak diikutkan Sue ni memang suka baca novel.. So agak banyak la novel yang menjadi favorite Sue ni.. Buku-buku lain seperti islamic, ilmiah dan sebagainya Sue baca juga.. Bukan tak baca langsung eh.. I have my own collection. Kebanyakkan buku-buku camtu dah bagi kat Abah Sue.. Ada yang dah bagi kat orang pun..


Ni semua orang tahu kan.. Boleh kan kategori kan dia buku? Ngeeee.. ni sapa yang tak suka tu tak tahu la.. haihhh...


Yang ni memang kalau nak rujuk apa-apa, bukak kitab ni pulak.. Ini adalah sangat special.. Buku ni adalah hadiah perkahwinan Sue & En. Along.. Errr.. Sue tak ingat siapa yang hadiahkan tapi kalau tak silap Sue, saudara belah En. Along.. Hahahaha.. sorry.. tak ingat sapa bagi buku ni.. nama pun tak ingat...


Haa.. ni adalah the most favorite novel.. Berkali-kali baca pun tak jemu-jemu.. Seratus kali baca, seratus kali keluar airmata.. Hahahaha.. sedih sangat.. Tapi kalau nak tahu, ni adalah novel yang ketiga Sue beli.. Dua novel yang sama sebelum ni, hilang. Ada orang pinjam kot tak bagi balik.. -___-"

Kalau nak disenaraikan, panjang lebar jugak la nak bagi list buku kegemaran.. Hehe.. takat ni la dulu ye.. nanti jumpa next day ye..

Babai

Wassalam.

#kelabbloggerbenashaari #cabaran30hari #entrikelabbloggerbenashaari

2 comments:

  1. Dah masuk hari ke-4 dah Sue! Kite baru masuk hari kedua.. Kohkohkoh! Bab buku ni jenuh gak nak menjawab nih.. Hehe..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  2. wah... rajin sue baca buku ilmiah ni.. mama sekarang nak bukak satu buku pun susah.. hihi

    ReplyDelete