Cabaran 30 Hari : Hari 26 - Gajet Kepunyaan Sue

Assalamualaikum. Cinta.

Hari 26 - Gajet Kepunyaan Anda

1. Sony Xperia SL LT26ii
Sayang okeh dengan sony ni.. Hadiah birthday ni.. Masih setia berkhidmat.. Pink lagi tau.. My favorite color..



2. Samsung Galaxy S4
Baru je dapat awal tahun ni.. Sayang la jugak walaupun asyik hang je memanjang.. Geram gak kadang-kadang tu.. hangin je..


3. Samsung Tab 4 7.0
Yang ni dapat masa hari tu.. Tapi dah jadi hakmilik Hadirah pulak.. huhu.. Asyik nak tab je.. Terpaksa la bagi yang ni.. Kalau nak beli, alahai..tahun bila la kan..


4. Asus EEE PC
Kesayangan.. sebab kalau nak pergi meeting kat mana-mana senang nak carry. Dalam kereta pun still boleh buat kerja dengan dia ni..


5. Nikon D5100
Baru je ada sebiji kamera DSLR. Masih mood belajar menggunakan dslr ni.. Tapi tak la bawak hari-hari ke merata tempat.. Berat.. -__-"


6. HP Elitebook
Notebook ni bukanlah 100% milik sendiri.. Ni my company bagi masa mula-mula masuk kerja dulu.. Ok la kan.. 



Wassalam.

#kelabbloggerbenashaari #cabaran30hari #entrikelabbloggerbenashaari

No comments:

Post a Comment