Cabaran 30 Hari : Hari 23 - Pekerjaan Yang Sue Ingin Selain Kerja Sue Sekarang

Assalamualaikum. Cinta.

Cabaran 30 Hari : Hari 23 - Pekerjaan Yang Anda Ingin Selain Kerja Anda Sekarang

Sekiranya Sue diberi pilihan, mungkin Sue akan jadi surirumah sepenuh masa.. Boleh gitu?? Hahaha.. dalam mimpi ar jawabnya.. -___-

Takde la..

Kalau katakanlah Sue tak kerja seperti sekarang ni, maybe Sue jadi pengasuh budak kot.. Rasanya jadi pengasuh anak cikgu lagi best.. Rasa je la.. sebab bila cuti sekolah, boleh cuti jugak.. hoho..

Sue pernah je jadi pengasuh budak..tapi time cuti sekolah je la.. Seronok jugak sebenarnya.. Tapi of course la tak sama dengan anak sendiri.. Kalau dah boleh mengasuh anak sendiri, baik mengasuh anak sendiri je ye tak..?


Mungkin juga kalau Sue tak bekerja seperti sekarang, Sue tetap akan mencari kerja yang betul-betul cuma waktu kerjanya Isnin sampai Jumaat, 8 jam sehari dan hujung minggu cuti macam orang lain... Boleh tak nak dapat kerja yang sesuai macam ciri-ciri tu..? Teringin wooo...

Wassalam.

#kelabbloggerbenashaari #cabaran30hari #entrikelabbloggerbenashaari

No comments:

Post a Comment