Cabaran 30 Hari : Hari 2 - 5 Cara Memenangi Hati Sue

Assalamualaikum. Cinta.

Waaa.. dah hari kedua.. jeng..jeng..jeng.. Jom tengok apa jawapan Sue.. ^_^

Hari 2 - 5 Cara Memenangi Hati Anda

1. Jujur - tak susah mana pun.. just be honest je.. lagi selesa berkawan dengan orang yang jujur kan.. kita pun senang hati..

2. Makan - haaa.. yang ni sila la bawak Sue ke tempat makan yang best best plus sedap-sedap.. confirm Sue  tak ke mana-mana dah.. cair lagi la nampak gayanya.. Memang Sue suka makan...tu yang gomoks sudah.. sob..sob..sob..

3. Hormat orang sekeliling - ye la..kita ni hidup bermasyarakat. Jadinya kena la saling hormat-menghormati antara satu sama lain. Sesama keluarga, adik-beradik, suami isteri, anak-anak, ibubapa, saudara-mara, jiran tetangga dan semua la.. Kan aman gitu..

4. Ayat romantik/kata-kata romantis - haa.. kalau diperdengarkan syair ke puisi ke, lentok habis la.. bagi la ayat-ayat power yang romantik memang cair la jawabnya.. hahahahaha.. sebab tu suka google ayat romantik hari-hari.. opppssss.. terbocor pulak..adeh!

5. Bunga - senang je.. bagi bunga confirm Sue cair.. hahahaha.. so siap-siapkan la bunga eh untuk birthday Sue nanti.. kekekekekeke..


Haaa.. nasib baik sempat mengarang.. ni kalau tambah 10 lagi pun boleh ni.. panjang berjela la pulak kang.. jenuh nak baca ye tak..

Anyway, thanks sis Sue Izza sebab buat cabaran ni.. best! *thumbs up*


Wassalam.

#kelabbloggerbenashaari #cabaran30hari #entrikelabbloggerbenashaari

No comments:

Post a Comment