Cabaran 30 Hari : Hari 19 - 1 Resepi Kegemaran Sue

Assalamualaikum. Cinta.

Cabaran 30 Hari : Hari 19 - 1 Resepi Kegemaran Anda

Resepi kegemaran Sue adalah...

Taraaaa...




Haha.. Sue memang peminat tegar Laksa. Especially Laksa dari air tangan Mama Sue.. Sedapnye.. *terliur* Mama Sue selalu panggil Sue "hantu laksa".. Tengok.. Kan dah jadi hantu laksa..

Laksa ni kalau Sue makan memang banyak.. kalah makan nasi tau.. Sebab tu la penimbang tu semakin kurang rasional sebab macam rosak je.. Menaik je tak menurun... hoho..

Kalau tanya resepinya nak buat macam mana, kena tanya Mama Sue la ye dulu.. tak ingat dah.. First time Sue buat laksa a few years ago and that's the last time Sue buat.. Hahaha.. sampai sekarang tak buat buat laksa sendiri.. kalau nak makan, bodek-bodek Mama Sue la... kekekeke..

Eh! Macam nak request laksa je weekend ni.. hoho..

Wassalam.

#kelabbloggerbenashaari #cabaran30hari #entrikelabbloggerbenashaari

1 comment:

  1. hahaha, sama lah kita. rasanya sepanjang mengandung ni tiap2 minggu mesti pekena laksa =)

    ReplyDelete