Cabaran 30 Hari : Hari 13 - 5 Blog Kegemaran Sue

Assalamualaikum. Cinta.

Okeh.. task kali ni nak list 5 blog kegemaran Sue.. Jom tengok blog mana yang menduduki senarai 5 teratas bila Sue ber"blog-walking"..

Tapi kalau tak tersenarai kat sini, jangan kecewa atau sedih ye.. Bukan Sue tak baca tau blog korang.. Sue baca je.. Sesapa yang Sue follow blog dia tu, dia ada update, Sue baca.. Cuma Sue memang jarang komen kat blog korang.. Tapi takpe.. Bila ada masa, Sue akan baca balik entri korang tu dan komen.. Bila ada masa tu, memang kena betul-betul ada masa. Jangan berkecil hati ye kalau Sue tak komen.. Sue baca entri tu cuma tak tinggalkan jejak je.. Sue dari dulu memang silent reader.. Hehe.. maaf ye..

Hari 13 - 5 Blog Kegemaran

Story Abang Ben with Qhaliff dan Zahra memang Sue suka baca.. Seronok baca kisah mereka ni..


Blog HH banyak info serta tips yang dikongsikan dalam dunia blogging. Amat berguna tau..


3. Silence Blogz
Ini lagi satu blog yang memaparkan informasi tentang macam-macam isu. Paling best sebab ini blog fotografi. Sue pun baru berjinak-jinak dalam bidang fotografi.. Minat mengambil gambar especially gambar Hadirah.. Nak simpan semua moment yang terindah tu.. Belajar dari tuan blog ni la mulanya.. Hahaha.. thanks a lot Potia Casadelarossa..


4. The Kasihs
Blog Kak Pilla ni pun satu lagi blog kisah anak-anaknya, 3 orang Kasih. Sangat sweet tau.. Seronok baca kisah telatah anak-anaknya.. Kadang-kadang tu sampai tersengih-sengih sorang-sorang kalau baca.. Tergelak-gelak pun ada..



5. Viruspadu
Ini adalah salah satu blog yang paling lama Sue follow. Since zaman fotopages lagi. Masa tu Kak Zaimah bercerita dalam fotopages tentang arwah anaknya Alesha Abriza yang telah meninggal dunia ketika berusia 150 hari.. Sejak itu, Sue always follow segala perkembangan arwah anaknya sehingga menghembuskan nafas terakhir. Sedih sangat masa tu.. Menangis bila baca cerita tu setiap kalinya.. Now Kak Zaimah dah dikurniakan 2 orang anak perempuan yang comel dan cantik. Namun baru-baru ini, anaknya yang keempat telah meninggal dunia kerana sakit.. Sungguh besar dugaan yang ditempuhinya sekeluarga.. Moga tabah..



Erkkk.. terpanjang pulak.. Ingat nak list down je.. Hahaha..

Wassalam.

#kelabbloggerbenashaari #cabaran30hari #entrikelabbloggerbenashaari

1 comment: