Cabaran 30 Hari: Hari 1 - 1 Gambar Terbaru Anda & 5 Fakta Tentang Diri Anda

Assalamualaikum. Cinta.

Bulan September ni ada satu cabaran menarik dari Kelab Blogger Ben Ashaari.. Cabaran 1 entri 1 hari..
Menarik kan? Bulan September pun sememangnya istimewa bagi Sue.. *winkwink* My birthday la..apa lagi.. kuikuikui.. ^_~

Ok.. walaupun terlewat untuk join, gagah jugak la nak join.. No hadiah.. sekadar suka-suka je.. Lagipun boleh jugak la up satu entri sehari..daripada takde entri langsung kan.. ^_^

Hari 1 : Gambar Terbaru dan 5 Fakta Tentang Diri Anda

1. Pendiam & pemalu - tapi kalau dah kenal, dah tak malu dah..sembang macam dah kenal lama.. ^_^ hahahaha.. so, sesiapa yang terserempak Sue kat luar tu, sila la tegur-tegur.. sure boleh bersembang.. mula-mula je memang pendiam.. hehe

2. Garang - Ok..ini memang fakta ye.. Hahaha.. Kalau tak percaya, sila tanya kat Hadirah.. Dia paling takut dengan mummy dia ni haa..

3. Pink lover - hurmmmm.. tengok blog pun dah tau kan.. hari ni pun Sue berpakaian pinky tau.. Baju kurung ala-ala perempuan melayu terakhir warna pink gitu.. hahaha.. memang suka sangat dengan warna pink.. second warna is purple.. Time sanding je tak pink, tapi purple temanya.. En. Along tak nak warna pink.. -__-"

4. Anak sulung - so tak pelik la kan kenapa Sue garang.. kakak la katakan.. Sue anak sulung daripada 3 orang adik-beradik.. Kaklong ni.. jangan main-main.. muahahaha.. Jiran di rumah KKB memang panggil Kaklong pun.. tu yang terasa Kaklong sangat tau..

5. Suka tidur dalam kereta - Tak percaya? tanya En. Along.. sebab dia selalu kacau Sue tidur dalam kereta.. Bosan driving sorang sorang katanya.. Hahaha.. Tapi memang dah habit, suka tidur dalam kereta..tambah-tambah ada orang tolong drive kan kereta tu.. kehkehkeh.. sambil-sambil tu boleh berangan melancong ke tempat lain.. tu pun kalau dalam kereta tu Hadirah tak kacau.. -___-


Haaa.. tu je la kot 5 fakta tentang diri Sue..


yang ni pulak latest gambar yang Sue ada.. tapi si Hadirah pun nak bergambar jugak.. Pink sama dengan mummy katanya.. -__-

Ok la.. ini first day punya entri sepatutnya (semalam).. terlewat join.. so backdated la ye.. ngeeeee..

#kelabbloggerbenashaari #cabaran30hari #entrikelabbloggerbenashaari

Wassalam.

7 comments:

  1. bagus ada cabaran nie..at least ada juga idea nak up entry sehari demi sehari

    ReplyDelete
  2. hai kak long,kita kak ngah heheheh...tq join...

    ReplyDelete
  3. sue namo namo tidur dalam kereta... cari port lain, bahaya tu...

    ReplyDelete
  4. sep sep sep pink lover !

    www.idabaharum.com

    ReplyDelete
  5. Suke tido dlm keter paling takleh blah... hahahha...

    ReplyDelete