[3009] Melangkah Setahun Lagi...

Assalamualaikum. Cinta.

Alhamdulillah.. bersyukur.. Masih dipinjamkan nyawa untuk bernafas dan menikmati hidup ini oleh Allah swt setahun lagi..

Terima kasih ya Allah.. Terima kasih kepada parents, Mama dan Abah Sue sebab telah melahirkan dan membesarkan Sue dengan baik dan sempurna. Terima kasih kerana melimpahkan kasih sayang buat diri ini tanpa jemu dan memanjangkan limpahan kasoh sayang kepada Hadirah.. Terima kasih Adik..sudi melayan kerenah kakakmu ini.. Terima kasih ya Allah kerana Engkau telah sudi meminjamkan hambaMu yang dikasihi, Angah walaupun hanya selama 17 tahun buat kami sekeluarga..bersyukur kerana masih sempat merasai kasih sayang arwah dan kami dapat melimpahkan kasih sayang dan perhatian untuk arwah..

Terima kasih En. Along kerana menerima diri ini, menyayangi dan menyintai diri ini.. Terima kasih atas kasih sayang yang dicurahkan tak berbelah bahagi.. Terima kasih atas kejutan malam tadi.. terharu.. terkedu tanpa kata-kata..

Terima kasih Hadirah.. mummy love you so much! Terima kasih ya Allah atas kurniaanMu yang melimpah ruah ini.. Moga Sue dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & bahagia selalu.. amin..Thank you En. Along..
Al-kisahnya malam tadi..

Kedengaran lagu All Of Me berkumandang tiba-tiba tapi Sue tak heran sangat sebab dari siang lagi memang dah terdengar dengar lagu tu.. En. Along pulak asyik nyanyi je.. Katanya sebab asyik dengar kat radio sampai terngiang-ngiang.. So..buat tak tahu je la..

Tiba-tiba sepotong kek siap dengan lilin En. Along bawa masuk dengan diiringi lagu All Of Me.. Ya Allah!! Terkejut.. terkedu seketika..

Surprise!!! Hahaha..Tepat jam 12.00 malam pulak tu.. Terharu.. sob..sob..sob.. Tak terkata..

Thanks a lot..

Wassalam.
posted from Bloggeroid

3 comments:

  1. Happy Birthday Sue, Semoga Panjang Umur, Dimurahkan Rezeki, Diberikan Kesihatan Tubuh Badan, Kebahagiaan serta Kejayaan di Dunia dan juga Akhirat...

    ReplyDelete
  2. hepi birthday :))

    jemput singgah blog saya http://zianaeunos.blogspot.com

    ReplyDelete