[Vacation 2014] Cameron Highlands - Simple Dinner

Assalamaulaikum. Cinta.


Punya la lama nak siapkan entri macam ni.. haihhhh.. apa la nak jadi ni Sue oii.. Hahahaha.. ni tahap apa kemalasan ni..??


Sorry.. -___-"


Sebelum keluar dinner on the first day sampai tu, we all as usual.. memenuhkan ruang-ruang kosong dalam memori telefon la.. At that time, still takde kamera lain lagi.. Mengharapkan phone semata-mata..



Then kami keluar dinner tapi dinner simple je.. Main pergi je kedai yang ada..


Jalan-jalan petang kejap sebelum singgah kedai makan..

Disebabkan dah nak malam, so esoknya je la baru nak round round kawasan sekitar.. Dah siap plan nak ke sana ke sini dah ni..


Ermmmm.. tapi.. kedai ni sebenarnya tak kena dengan selera Sue la.. Seriously kureng... huhu.. So tak mention la ye kat sini ni kedai mana.. *nangis* dapat nasi macam ni.. Nampak sedap, tapi jangan tertipu dengan rupanya ye.. Memang sekali ni je la ye we all datang sini.. -___-" No more next time.. hurmmmmm..


Wassalam.


p/s : auto publish sebab busy dengan kenduri kahwin orang & nak balik kampung..

1 comment: