Tote Beg Pilihan Selebriti!

Assalamualaikum. Cinta.


Since dah ada anak ni, Sue pun dah berubah gayanya. Kalau keluar single single dengan kawan-kawan or dating dengan En. Along, ok la lagi. Still gaya simple and handbag kecil je Sue usung ke sana ke mari..

Kalau nak keluar jalan-jalan ke mana-mana, especially bila keluar dengan my kesayangan, Hadirah, pasti Sue akan sambar tote bag.. Oh! Sangat tak relevan nak bawak handbag biasa/bersaiz kecil. Dah tak mampu nak tampung segala mak nenek barang Hadirah.. Tak muat tau..

Tote bag tu apa??

Ok.. meh sini.. Sue nak bagitahu tote bag tu apa..



Tote bag adalah jenis handbag yang mempunyai ruangan yang cukup luas dan pemegang yang tidak boleh dilaraskan (dan tidak panjang).



Kita semua tahu kan, wanita dan handbag tak dapat dipisahkan. Handbag ni adalah aksesori terpenting bagi seseorang wanita, right?

Macam-macam kita nak isi dalam handbag tu kan.. Selain untuk mengisi barang keperluan peribadi kita, handbag juga bertindak sebagai simbol yang menyerlahkan lagi personaliti dan karisma seseorang wanita itu.

Pelbagai pilihan beg yang boleh digayakan seperti tote bag, shoulder bag, sling bag dan hobo bag. Kebanyakkan wanita kini memilih untuk menggayakan tote bag sebagai pilihan utama kerana boleh mengisi muatan yang banyak.

Jom kita lihat diantara selebriti yang memilih untuk bergaya bersama beg tote kegemaran mereka!

1.      Angelina Jolie



2.      Kourtney Kardashian


3.      Miranda Kerr



Ingin kelihatan bergaya persis selebriti ternama ini? Anda hanya perlu berpakaian ringkas, cukup dengan sehelai dan jeans tetapi lakukan sedikit ‘magic’ dengan membawa tote bag sebagai aksesori utama anda! Tunggu apa lagi? Layari laman web ZALORA Malaysia hari ini juga untuk koleksi handbag online yang berkualiti dan terkini daripada jenama-jenama hebat. ZALORA juga menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma terus ke rumah anda. Selamat membeli-belah :)


Psssttt.. Sue nak shopping Tote Bag jugak ni.. Heeeee..


Wassalam.

5 comments:

  1. Owhhh handbag yang besar2 tu ye.. ena pun ada.. selalu bawak pergi ke kulliyah.. ekekekkee

    ReplyDelete
  2. tote bag nie senang nak masukkan banyak barang anak2 ..hehehe

    ReplyDelete
  3. saya pun suka dengan tote bag.banyak barang anak2 boleh diisi

    ReplyDelete
  4. oh..bag yang saya bawa pergi kerja ni namanya tote bag la ye..hehe..
    tak tahu lak namanya..main beli je sebab beso...mudah nak masukkan semua barang termasuk botol air.. :) :)

    ReplyDelete
  5. Memang stylo tengok orang bawak tote bag cani.. Tapi kite tak berapa confident nak bergaya dengan tote bag nih.. Ke mana2 pun lebih selesa dengan sling bag.. Rasa lebih selamat.. Hehe.. But will try out someday.. ^_~
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete