[Short Trip 2014] Johor Bharu - Breakfast Simple

Assalamualaikum. Cinta.

Waaaa.. berkurun baru nak update. Banyak ni entry yang tersimpan lama dalam draft.. Huwaaaa.. T___T macam mana nak habiskan ni.. Nak mintak tolong Hadirah ni mesti dia suka.. kikikikiki..

Ok.. back to the story.. Ini sambungan daripada entri INI.


The first thing in the morning, breakfast.. Ok.. That part agak sukar sebab Hadirah.. Dia tak nak bangun pagi. Dah la jam 3 pagi baru nak tidur balik after check-in. Setelah sesi pujuk memujuk selesai, terus bawa dia turun untuk breakfast. Dia siap bawak botol susu dengan bantal busyuk kesayangan dia tu.. Haihhhh.. boleh pulak gitu. Segan mummy tau usung bantal awak tu.. -__-"





Breakfast yang simple je.. Because after this nak jalan-jalan cari makan lagi. So sementara tunggu En. Fariz balik dari hantar Cik Nurul interview, kami breakfast simple je. Lagipun not so many choices kat sini.

Hadirah paling suka cake. Tambah-tambah pink cake. Haiyaa amoi.. manyak suka sama itu cake.. Ok la tu. Kalau tak, lagi takde apa yang dia makan. Dia ni cerewet bab bab makan ni.. Kurang makan nasi, tapi menyusu memang kuat.. Tu pasal la bam bam je.. Eh! Rindu pulak kat budak bam bam ni..


After breakfast, bersiap untuk packing barang.. Nak check out. After check out boleh pick up Cik Nurul after dia habis interview.



To be continued..

Wassalam

No comments:

Post a Comment